Poštovani kolege,

u cilju što boljeg organiziranja i potom što boljeg funkcioniranja Hrvatskog ortopedskog društva Hrvatskog liječničkog zbora, najljubaznije Vas molimo, ukoliko to niste učinili do sada, da se registracijom na web portalu ortopedija.hr  priključite Hrvatskom ortopedskom društvu.

Odlukom UO Hrvatskog ortopedskog društva Hrvatskog liječničkog zbora registracijom na web portalu ortopedija.hr  postajete aktivnim članom Hrvatskog ortopedskog društva Hrvatskog liječničkog zbora. Tekst odluke UO pregledajte u prilogu. HOD Odluka o uvjetima za članstvo_final

Potom u idućem koraku Vas molimo da regulirate, aktivirate ili zanovite vlastitu članarinu u Hrvatskom liječničkom zboru čime postajete aktivnim članom Hrvatskog ortopedskog društva Hrvatskog liječničkog zbora s mogućnošću prava biranja i mogućnošću biti izabran u tijela Hrvatskog ortopedskog društva Hrvatskog liječničkog zbora.

Zahvaljuemo se na Vašem razumjevanju i iznimno cijenimo Vaš trud za efikasnijm radom Hrvatskog ortopedskog društva Hrvatskog liječničkog zbora.

S poštovanjem,

Hrvatsko ortopedsko društvo Hrvatskog liječničkog zbora