Poštovane i drage kolegice i kolege,

 ovim putem želimo Vas dodatno informirati o 14. Međunarodnoj znanstvenoj konferenciji Sport Kinetics, pod nazivom „Movement in Human Life and Health“ u zajedničkoj organizaciji Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Novom Sadu.

Obavještavamo Vas da je, u međuvremenu, Povjerenstvo za medicinsku izobrazbu liječnika Hrvatske liječničke komore kategoriziralo i bodovalo ovaj stručni skup. Skup je kategoriziran kao Međunarodni kongres te je aktivnim sudionicima dodijeljeno 18 bodova, a pasivnim sudionicima dodijeljeno je 12 bodova.

Znanstveni pokrovitelj ove konferencije je International Association of Sport Kinetics (IASK), a partneri su: FIEP Europe, Fakultet za obrazovne i odgojne znanosti (Odsjek za kineziologiju)  iz Osijeka, te Hrvatski kineziološki savez.

Konferencija će se održati u Hotelu Laguna Parentium**** u Poreču/Zelena Laguna u periodu od 24. do 27. 6. 2018. godine a sve neposredno prije 27. Ljetne škole kineziologa RH koja se održava također u Poreču/Zelena Laguna, Hotel Delfin** od 27. 6. do 30. 6. 2018. godine. Na navedeno skrećem Vam pažnju budući ste u mogućnosti uštedjeti na troškovima prijevoza sudjelujući na oba gore navedena događaja. Također, u ponudi je i smještaj u više različitih hotela, različite kategorije.

Pozvane predavače čine poznati istraživači iz cijeloga svijeta:

1.             Prof. James Skinner, Ph.D.  FACSM, Professor Emeritus, Indiana University, USA

2.             Prof. Han C.G. Kemper, Ph.D., Professor Emeritus,   VU University Medical Center | VUmc · EMGO, Institute for Health and Care Research, Netherland

3.             Prof. Włodzimierz Starosta, PhD., Professor Emeritus, State Rasearch Institute of Sport, Warszaw, Poland

4.             Prof. Wiesław Osiński, Ph.D., University of Physical Education, Poznan, Poland

Također, zamolio bih Vas da angažmanom Vas ili vaših suradnika, pisanim punim radovima ili sažecima, pridonesete kvaliteti zbornika radova. Isto tako na konferenciji će se dodjeljivati i nagrade za mlade znanstvenike.

Rok za predaju punih radova ili sažetaka za ovu konferenciju je 15. 4. 2018. godine, a zbornik radova će imati međunarodno uredništvo i međunarodnu recenziju.

Više o samoj konferenciji, uputama za pisanje radova, te registraciji hotela, možete naći na letku (DRUGOM POZIVU) u prilogu:GUIDELINES FOR SUBMISSION OF ABSTRACTS AND FULL PAPERS FOR 14 TH SPORT KINETICS 2018 (ready for distribution);

Veselimo se Vašem dolasku u Poreč,  od 24. do 27. 6. 2018. godine,

Predsjednik organizacijskog odbora konferencije

izv. prof. dr. sc. Mario Baić

e-mail: mario.baic@kif.hr

Mobitel/Viber /WhatsApp: +385-91-2549418